Geen IJ Consulting Lent-e-vent, maar wel een virtuele ‘zwaai’

Elk jaar vindt rond de start van de lente het IJ Consulting Lent-e-vent plaats. Met als belangrijkste doel contact en verbinding tot stand te brengen tussen mensen met verschillende achtergronden, in de breedste zin des woords. En dat doen we op een informele, laagdrempelige manier,

Zo zouden we elkaar vandaag, 27 maart, weer treffen, bij mij aan het IJ. Maar door de corona-crisis moest de bijeenkomst helaas worden verplaatst. Want ‘social distancing’ is nu net niet de bedoeling van het Lent-e-vent.

De nieuwe datum werd vrijdag 29 mei, in de hoop dat we dan weer in normalere omstandigheden zouden verkeren. Inmiddels weten we dat die betere omstandigheden wat langer op zich laten wachten. Dat betekent dat ook het Lent-e-vent op 29 mei geen doorgang kan vinden.

Dus kijken we nu, op deze prachtige lentedag, met zijn tweeën naar een stil Amsterdam.

Het is een vervreemdende situatie, die we allemaal op onze eigen manier ervaren. Waarbij je je nog meer realiseert hoe belangrijk sociale en fysieke nabijheid is.

Die fysieke nabijheid kan nu even niet, maar sociaal contact is daarmee des te belangrijker geworden. Dus zwaai ik nu virtueel, naar iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij IJ Consulting.

Geniet als het kan zoveel mogelijk van de lente en blijf gezond!

banner_lent-e-vent2020 copy.jpg